Assalamualaikum & Salam Sejahtera Sahabat IM Sekalian. Jemputan Cabaran Affiliate Lubuk Rahsia Dropship yang akan bermula pada 28 Mac 2011.

 

 

Lubuk Rahsia Dropship adalah panduan video berdasarkan pengalaman saya berkecimpung dalam jualan produk fizikal di internet selama setahun menggunakan satu Lubuk Rahsia. Kini saya kongsikan pengalaman saya untuk membantu para usahawan internet.

 Sasaran untuk produk ini ialah

  • Newbies yang baru nak memulakan perniagaan internet.

  • Usahawan yang dah ada blog/web jualan tapi takder sumber produk murah.

  • Usahawan Ebay, Lelong, Mudah, iOffer dan lain-lain.

  • Usahawan internet yang nak fokus pada jualan produk fizikal.

 

 

Maklumat Pelancaran Produk

Lubuk Rahsia dropship akan dilancarkan pada 28 Mac 2011 bersamaan hari Isnin tepat jam 9 pagi.

Berikut adalah harga produk dan Komisyen untuk rakan JV.

 

BIL  PRODUK  HARGA  KOMISYEN
1  Pakej Lubuk Rahsia Dropship ( Produk Utama)  RM100  RM50.00
2  Pakej Lubuk Rahsia Dropship + OTO ( Pakej Lubuk Ebay + Teknik Manipulasi Ebay )  RM150.00  RM75.00

 

Produk Utama - RM100

 

Di dalam pakej ini, terdapat 9 siri modul ( 8 Video + 1 Ebook) kesemuanya, di mana dalam setiap modul terdapat beberapa  siri video yang akan menerangkan secara lanjut berkenaan modul-modul tersebut. Ia bukan sahaja sesuai untuk golongan Newbie & Intermediate, bahkan ia juga sesuai untuk golongan Advance, kerana Pakej Lubuk Rahsia Dropship ini saya hasilkan bertujuan untuk membantu para usahawan internet mendapatkan sumber produk seterusnya memulakan jualan di internet.

 

 

 

Modul 1: Asas Dropship dan Lubuk Rahsia

  • Ketahui asas dropship

  • Beberapa web dropship yang popular

  • Memilih dropship yang tepat & menguntungkan

  • Lubuk Rahsia Dropship dibongkarkan

Modul 2: Panduan Daftar Lubuk Rahsia

  • Cara mendaftar percuma di Lubuk Rahsia Dropship. Lubuk rahsia ini tidak mengenakan bayaran seperti sesetengah dropship yang perlu anda bayar yurannya setiap bulan.

  • Perkara asas penting perlu anda tahu tentang Lubuk Rahsia. Anda akan saya dedahkan segala aspek penting di lubuk rahsia.

  • Beberapa cara pembayaran di Lubuk Rahsia. Ini penting untuk anda membuat tempahan produk pelanggan anda.

  • Memilih pembekal yang tepat. Oleh kerana terdapat puluhan ribu pembekal di Lubuk Rahsia, saya akan berikan tips cara memilih pembekal yang baik dan menguntungkan anda.

 

Modul 3: Teknik Kaji Pasaran

  • Perkara asas memahami keperluan pasaran. Saya dulu pun tak faham. Akibatnya barang yang beli dan simpan sebagai stok berlonggok di rumah kerana tak mendapat sambutan.

  • Pilih produk dulu atau kaji pasaran dulu? Ramai yang gagal membuat jualan kerana tidak memahami perkara ini.

  • Teknik untuk tahu keperluan pasaran. Bila anda faham perkara ini, tiada lagi masalah produk tak laris.

  • Mengetahui produk yang laris di pasaran. Anda dapat menjimatkan masa kerana bila rahsia ini didedahkan, lebih cepat anda boleh hasilkan jualan dan mendapat pendapatan lumayan.

 

Modul 4: Teknik Deal Dengan Seller
 

  • Memilih seller/pembekal yang menguntungkan. Oleh kerana terdapat puluhan ribu pembekal di Lubuk Rahsia, anda akan ditunjukkan cara mendapatkan pembekal yang beri harga terbaik.

  • Live chat dengan pembekal. Saya tunjukkan bagaimana saya deal dengan pembekal lubuk rahsia secara LIVE

  • Teknik komunikasi dengan pembekal. Oleh kerana mereka juga manusia seperti kita, jadi kita perlu menggunakan budi bicara yang tertib supaya mereka suka berurusan dengan anda. Ketahui tekiknya!

  • Mendapatkan harga terendah. Lebih rendah harga produk, lebih tinggi keuntungan yang anda hasilkan.

  • Ketahui cara penghantaran produk. Anda perlu deal dengan pembekal jenis/cara penghantaran produk. Biasanya terdapat 2 cara penghantaran.

Modul 5: Proses Tempahan Produk

  • Cara buat tempahan. Setelah menghasilkan jualan, tempahan perlu dibuat segera supaya pelanggan anda menerima produk mereka dengan cepat.

  • Pengurusan tempahan. Bagaimana untuk memberikan maklumat pelanggan pada pelanggan pada pembekal Lubuk Rahsia. Jadi anda tak perlu membungkus atau menghantar. Semua dilakukan oleh pembekal.

  • Mendapatkan tracking no dari pembekal. Setelah produk dihantar anda akan diberi tracking no untuk mengesan samada barangan yang dihantar diterima atau tidak oleh pelanggan.

  • Teknik mengelakkan cukai kastam. Saya berikan teknik mengelakkan dari barangan anda ditahan dan dikenakan cukai oleh kastam.

Modul 6: Teknik Refund

  • Teknik pemulangan semula wang. Sekiranya anda atau pelanggan menerima barangan yang rosak, saya berikan cara untuk anda tuntut semula wang anda.

 

Modul 7: Import Barang dari Lubuk Rahsia

  • Teknik harga borong. Saya berikan lagi pendedahan bagaimana mendapatkan produk dengan harga 50% lebih murah. Ini membantu memaksimumkan keuntungan anda.

  • Proses import ke Malaysia. Beberapa prosedur perlu anda tahu bagaimana mengimport barangan dari lokasi Lubuk Rahsia yang terletak di luar negara.

  • Teknik mengelak atau mengurangkan cukai Kastam. Bila anda terima terima barangan dari luar negara, barangan anda memang akan ditahan oleh kastam..ketahui teknik menanganinya.

 

Modul 8: Platform Jualan

  • Ketahui beberapa platform untuk membuat jualan di internet. Terdapat pelbagai platform boleh anda anda gunakan sebagai medium untuk membuat jualan di internet.

Modul 9: Ebook 10 Produk Paling Laris

  • Senarai 10 produk yang paling laris di pasaran antarabangsa.

 

 

 

 

Produk OTO + Produk Utama - RM150

 

Panduan Lubuk Ebay

  • Cara mendaftar akaun seller Ebay

  • Cara mendaftar dan verify akaun Paypal untuk menerima bayaran dari pelanggan seluruh dunia.

  • Panduan membuat jualan di laman ebay antarabangsa.

  • Proses melakukan listing produk di ebay. Oleh kerana ada sesetengah item yang agak panas, anda perlu tahu kaedah supaya item anda tidak diremove.

  • Proses perlu dilakukan selepas mendapat jualan di ebay.

 

+

Teknik Manipulasi Ebay

  • Bagaimana mengelakkan payment anda di 'hold' oleh ebay.

  • Teknik mendapatkan feedback sebagai seller dengan cepat.

  • Lebih banyak feedback, lebih tinggi kepercayaan pelanggan pada anda, lebih mudah menghasilkan jualan macam goreng pisang panas.

  • Teknik ditunjukkan secara LIVE.

 

Antara testimoni dari mereka yang dapatkan produk ini sebelum pelancaran.

 


Mantap gle... Jika nak di ikutkan masa, hampir 12 jam saya mengadap laptop.

Apa yang berlaku ialah, saya menerima bonus Lubuk DropShip Najib Asaddok lebih kurang jam 4 petang tadi. Pada awalnya saya hanya membuat review 'ringan' produk Najib Assadok ini.

 

Tak sangka saya melekat di hadapan laptop sehingga jam 2 pagi! Produk ini adalah satu produk yg overwhelm daripada nilainya!


Pada awalnya saya bertujuan membeli Kedai Facebook Syed Syazni untuk isteri saya yang membuat business tudung secara sambilan. Oleh kerana saya seorang eBayer, saya memilih bonus Lubuk Drop Ship daripada Najib Assadok ini. Tak sangka pula ia mengubah 100% view saya terhadap drop shipping ini.

Tiga perkara yang saya perolehi dari produk ini iaitu :

-Pendedahan produk PASTI JUAL! (Panduan Research Hot Product).


-Idea JUAL PRODUK YANG PASTI JUAL SAHAJA! Quality, bukan quantiti
(p/s : - buang masa & tenaga sahaja listing produk yang belum tentu terjual).


-Profit produk sehingga 100%++ !


Syabas Najib! Satu pendedahan yang menarik!



Zainol Rashid

Usahawan Internet
www.zainolrashid.com


Rahsia Yang Tak Ternilai !

Tanggapan pertama bahawa bonus dropship saudara Najib adalah sia-sia terhakis sebaik sahaja melihat video demi video yang disediakan. Kompilasi video amat baik dengan penerangan yang terperinci memudahkan saya mengikuti setiap langkah yang diajarkan.

Yang paling menarik rahsia-rahsia yang dibongkarkan memang tidak ternilai harganya dan merupakan salah satu bonus yang dianggap tidak patut dilepaskan buat anda yang baru berjinak-jinak dengan bisnes berkonsepkan dropship.. Apapun tahniah saudara Najib! Saya akan nantikan bonus anda seterusnya!

 

Irwanazli Jemali @ Sifu Wan

www.sifuinternet.com

 


Mantap! Mengujakan! Sumber Rezeki Power 2011!

Selepas selesai menonton kesemua video tutorial dan ebook sulit Lubuk Rahsia Dropship,karya hebat Saudara Mohd Najib Asaddok, saya berasa sungguh terkejut dan teruja kerana panduan dan cara menjalankan perniagaan dropshipping ini tidaklah sukar mana seperti yang saya jangkakan.

  Banyak ilmu dan aspek penting didedahkan seperti mencari dan buat kajian pasaran,berhubung dengan tukang jual power kat salah satu laman Dropship (nak tau kenalah beli.he..he..) dan banyak lagi. Jika anda takder modal atau takder modal besar,inilah cabang bisnes yang terbaik untuk anda! Najib,hang memang da bomb! adios!

Ikhlas,

Fathrul Razi Md Nasirudin aka Lepat

http://lepatblog.com


Memang Mantop !

Video najib memang banyak membantu untuk saya survey lubuk baru dropship. Sebelum ni saya tak pernah ambil kisah daripada dropship ni sebab review daripada mat saleh memang sangat negatif.

Selepas najib mendedahkannya, baru saya faham, mungkin mat saleh review negatif sebab mereka nak untung secara sendiri dan mengurangkan persaingan. Selain daripada tu, najib juga mendedahkan cara menganalisis produk mana yang sangat laku di ebay dan dapatkan supplier berkenaan produk terbabit dengan harga lebih murah. WoW!!! Memang bijak langkah tersebut. Untuk produk najib ni, saya bagi 5 star. Memang mantop.

Cayalah Najib !!

~Faizul Hafiz aka Pedagang~

www.pedagang-internet.com

....dan banyak lagi testimoni yang akan saya masukkan dalam minisite nanti.

 

Maklumat Cabaran Lubuk Rahsia Dropship

 

Produk ini akan dijual pada harga promosi iaitu RM100 dan Rm150 sehingga mencapai 300 kuota jualan. Selepas itu harga akan dinaikkan ke RM150 dan RM200.

 

Cabaran akan bermula pada 28 Mac 2011 sehingga 28 April 2011 atau bersamaan dengan 30 hari..

 

Hadiah akan diberi jika kuota minimum jualan 300 unit tercapai.

 

Berikut adalah hadiah untuk Top 3 Cabaran Affiliate.

 

Tempat Pertama

Canon DSLR 1100D

 

Tempat Kedua

IPod Touch

 

Tempat Ketiga

 

 Western Digital My Book Essential 1TB

 

Maklumat Promosi.

Saya telah sediakan bahan-bahan promosi di dalam ruangan bahan promosi di sistem affiliate Lubuk Rahsia Dropship. Antara bahan promosi yang ada seperti artikel, template emel, banner dan video. Ia bagi memudahkan anda melakukan promosi.

 

Landing Page Untuk Bonus Anda

 Anda boleh download landing page untuk bonus anda di sini

Download

 

 

Sahabat-sahabat JV yang mendaftar akan menerima update-update terkini daripada saya berkenaan dengan pelancaran Lubuk Rahsia Dropship.

 

Sila isi borang di bawah untuk daftar affiliate

(Jika anda belum daftar utk Cabaran PPL sebelum ini)

 

 

 

 Jadi sementara produk belum dilancarkan, Cabaran PPL akan terus berjalan sehingga 25 Mac 2011. Sahabat JV yang dah daftar untuk Cabaran PPL boleh teruskan promosi produk Lubuk Rahsia Dropship menggunakan link yang sama nanti. Advantagenya anda dah mula menanam cookies pada komputer prospek anda.

Maklumat cabaran PPL --->> http://lubukrahsiadropship.com/cabaranppl.html

 

  Bagi sahabat-sahabat JV , anda boleh menyediakan bonus bermula dari sekarang. Saya akan berikan template minisite nanti untuk produk bonus anda. Anda boleh emel kepada saya tentang bonus anda kerana saya akan sediakan satu page khas di minisite dan blog untuk letakkan link bonus anda dan saya akan blast kepada senarai list emel saya.

 

Saya harap dapat bekerjasama dengan sahabat-sahabat IM sekalian untuk menjayakan projek ini.


Selamat BerJV !

 

Ikhlas,

 

Mohd Najib Asaddok

www.LubukRahsiaDropship.com